אין כמו פיצה חמה וטרייה מהתנור
פיצה היא אחד מהמאכלים האהובים ביותר בעולם, וקשה מאוד למצוא אנשים שלא אוהבים את המאכל האיטלקי הנפוץ הזה. השילוב של בצק חם וטרי, עם רסק עגבניות וגבינה, הוא שילוב מנצח שכובש את בלוטות הטעם בכל רחבי העולם. למרות שפיצה זה דבר טעים בכל מצב, ישנם הבדלים בין פיצה טעימה לפיצה פחות טעימה, ואם מחפשים מסעדת פיצה בנס ציונה שמגישה פיצה טעימה במיוחד, חשוב לדעת מהם הקריטריונים אשר מבדילים בין פיצה טובה לפיצה מצוינת באיכות של הפיצריות הכי טובות באיטליה. בסופו של דבר, זה כמובן מסתכם בבצק, ברוטב, ובגבינה.
מהם הקריטריונים לפיצה טעימה?
• בצק – בצק הוא הבסיס של הפיצה, ובלעדיו לא הייתה פיצה בכלל. בכדי שפיצה תהיה פיצה מעולה היא חייבת להיות על בסיס בצק טרי שהוכן במקום. אם הבצק דק או עבה – זו כבר העדפה אישית, ולכל אחד יש את סוג הבצק המועדף עליו. אבל איך שלא מסתכלים על זה, הבצק חייב להיות טרי, ולעבור התפחה כמו שצריך. תמיד תעדיפו לאכול פיצה בנס ציונה בפיצריות אשר מכינות ומתפיחות את הבצק במקום.
• רוטב – הרוטב הקלאסי של פיצה הוא רוטב עגבניות, ככל שהרוטב טרי יותר ועשוי מעגבניות אמיתיות ולא מרסק, כך הרוטב טעים יותר. כמובן שהעגבניות הן לא המרכיב היחידי ברוטב, בנוסף לעגבניות, חשוב שהרוטב יהיה מתובל בצורה מאוזנת תוך שימוש בשום, בזיליקום, אורגנו, וגם קצת מלח ופלפל. ככל שהרוטב איכותי יותר, כך הפיצה תהיה טעימה יותר.
• גבינה – מוצרלה היא הגבינה הקלאסית לפיצה, וניתן להרגיש את ההבדל בין פיצה עם מוצרלה לבין פיצה עם גבינה צהובה רגילה. גבינת המוצרלה היא גבינה עדינה אשר מאפשרת לספוג את הטעמים של רוטב העגבניות, ובכך היא הופכת את הפיצה לטעימה במיוחד. כמו כן, חשוב להיזהר מפיצה בנס ציונה אשר אינה עשויה מ-100% גבינה אמיתית, משום שיש הרבה מאוד פיצריות אשר משתמשות בתחליפי גבינה. כמו שפיצה שעשויה מגבינה צהובה פחות טעימה מפיצה עם מוצרלה, כך גם פיצה עם תחליפי גבינה פחות טעימה מפיצה עם גבינה צהובה אמיתית, וגם הרבה פחות בריאה.
איך יודעים איפה יש פיצה טעימה?
אם אתם רוצים לאכול פיצה בנס ציונה שתענג את בלוטות הטעם שלכם, מומלץ שתבררו עם חברים ובני משפחה, ואף באינטרנט, על המלצות בנוגע לפיצריות טובות באזור. איכות הפיצה הוא מרכיב חשוב מאוד באיכות הטעם, ולכן תעדיפו לאכול פיצה ברשתות מוכרות או במסעדות איטלקיות איכותיות. כמו כן, המחיר לא בהכרח מעיד על איכות הפיצה, ולכן תלכו עם הלב שלכם, או יותר נכון עם בלוטות הטעם שלכם, ותבחרו בפיצה שהכי טעימה לכם, בלי קשר למחיר שלה. בכל מקרה, פיצה היא מאכל כל כך טעים, שסביר להניח שברוב המקומות שתבחרו לאכול בהם, הפיצה תהיה טעימה ביותר.
להזמנת פיצה בתל אביב – היכנסו לאתר פיצה פרגו